HERKEN JE DIT


Zijn je verkopers te weinig bezig met prospectie?
Mis je strategie tijdens je onderhandelingen?
Ontbreekt het je aan structuur in je verkoopsgesprek?
Wil je beter omgaan met conflicten op de werkvloer?
Haalt je team niet de gewenste cijfers?
Heb je een waterdicht verkoopverhaal?
Mist je team specifieke skills? 

Zo helpen wij jou graag verder

Expertise


Salestraject


Krijg meer zelfvertrouwen als verkoper. Leer een goed verkoopverhaal opbouwen. Laat je salesteam strategischer denken. Individueel of in groep

Businesstraject


Hoe maak je je merk sterk? Hoe vertaal je je businessplan naar een plan dat opbrengt? Hoe zorg je dat je klanten je graag betalen voor je diensten?

Opvolgtraject


Wat doe je na een sales of een businesstraject? Elke maand spreken we af. Om scherp te blijven. Om bijvoorbeeld je verkooptechniek te verfijnen. Of om je strategie te evalueren.

Salesbootcamp


De Salesbootcamp is zeer interactief en helemaal gericht op 'meteen toepassen', zowel via individuele begeleiding als door samenwerking met gelijkgestemden in de groep.

Waar wij in geloven

Onze visie


Beter ondernemen kan je leren

BrandStory biedt consulting op maat van jouw organisatie om doelgericht te ondernemen. En dus om je resultaten te verhogen.

Blijf investeren in je mensen

BrandStory helpt je organisatie om je strategie op poten te zetten en de neuzen van je team in dezelfde richting te houden.

Meer rust, betere resultaten

BrandStory begeleidt jou en je team persoonlijk. Met opleidingen en advies op maat. De focus ligt op minder druk en meer business.

Er is altijd ruimte voor verbetering

BrandStory werkt met eenmanszaken, grote multinationals en elk bedrijf daartussen. Eén op één of in groep. En mee de baan op als het moet.

Wat klanten zeggen


error: Content is protected !!