Over BRANDSTORY


The story of BrandStory


Wie steeds dezelfde methodes en denkpatronen blijft toepassen in een snel evoluerende markt, hinkt achterop.

BrandStory laat je bedrijf groeien met sales- en businesstrainingen, individueel of in groep. Geen voorgekauwde strategieën en methodes, maar steeds concrete trainingen op maat om elke verkoper in je salesteam beter, en dus meer, te laten verkopen.

Sales managers helpen we een reflex te ontwikkelen om als oplosser te denken, in plaats van als verkoper. Wij maken je alert voor de noden van je klant. Want als je dienst of product de nood van je klant wegneemt, volgt de verkoop automatisch.

Bij BrandStory vind je opleidingen op maat van 1 dag, 3 maanden of van 1 jaar, specifiek gericht op sales en business. Individueel, in groep of online. De eerste sessie is altijd de belangrijkste. Met een gestructureerde vragenlijst polsen we naar je persoonlijke ervaring:

  • wat zijn je struikelblokken?
  • wat vind je het moeilijkste aan een verkoopgesprek of in je business?
  • wat ontbreekt om je business naar een hoger niveau te tillen?

Met deze antwoorden maken we een salestraining of groeitraject dat volledig is aangepast aan je situatie. Samen zoeken we naar oplossingen die van jou een betere ondernemer of sales maken. Indien gewenst gaan we mee tot op de werkvloer.

De tips en inzichten die je uit de opleidingen haalt, kan je altijd direct gebruiken. Voor elke sessie bespreken we je ervaring:

  • wat ging goed?
  • wat ging fout?
  • hoe kan je efficiënter optreden?
Resultaat

01

MEER RUST, BETERE RESULTATEN

BrandStory begeleidt je verkopers en managers persoonlijk. Met opleidingen op maat. De focus ligt op minder druk en meer rust. Zo krijg je automatisch betere resultaten.

Leren

02

BETER VERKOPEN KAN JE LEREN

BrandStory geeft je verkopers salestraining om beter te leren omgaan met klanten en collega’s. En om je bedrijfsresultaten te verhogen.

Verbeteren

03

ALTIJD RUIMTE VOOR VERBETERING

BrandStory werkt met eenmanszaken, grote multinationals en elk bedrijf daartussen. Eén op één of in groep. En mee de baan op als het moet.

PASCALE DE SNIJDER

PASCALE DE SNIJDER

Sales and Business partner

Salestrajecten
Businesstrajecten
Opvolgtrajecten
Strategisch ondernemen
Brand/business brainstorms

SABINE THIELEMANS

SABINE THIELEMANS

Strategy and Business partner

Strategisch onderhandelen
Conflictoplossing
Communicatietechnieken
Beslissingsprocessen
Businesstrajecten
Legal consulting

Goesting in sales

Wie is Pascale


Ik verhoog je omzet
Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, ‘adem’ ik sales. Sinds 2008 ben ik bovendien merkexpert bij BOX32, een Branding Communication Agency. Combineer de juiste branding met een duidelijke boodschap en je krijgt vuurwerk. Ik help je om dat verhaal goed te vertellen. Dat vergroot je invloed en geloofwaardigheid als merk, en als persoon. Je verkoopt daardoor beter en sneller. En dus: meer.

Ik geloof in de kracht van teamwerk
Je bedrijf laten groeien en je salesresultaten verhogen is in de eerste plaats investeren in jezelf en in je team. Leren van elkaar en leren vanuit de praktijk om zo samen de stap naar een volgend level te zetten.

Ik hou mijn geest scherp
Met mijn zijproject P/ART schilder ik abstracte kunst. Door letterlijk buiten de lijnen te kleuren, hou ik mijn geest scherp. Mijn collectie vind je regelmatig in verschillende design zaken. Op regelmatige basis organiseer ik ‘Open House Days’ om mijn werken te komen bezichtigen. Je kan alvast een kijkje nemen: www.pascaledesnijder-art.be

Ik ben je partner in crime
Om je salesmanagement te optimaliseren en je team te motiveren. Om samen aan de slag te gaan en je aanpak te optimaliseren en je cijfers te verhogen. Niet alleen denken maar vooral doen, op jouw maat, met veel enthousiasme maar altijd rechtuit en no-nonsens. Want je sales naar een hoger niveau tillen, doe je niet alleen.

 

 

 

 

Goesting in business

Wie is Sabine


Ik begrijp ondernemers
Als advocaat begeleidde en adviseerde ik meer dan 22 jaar allerlei types ondernemers, van klein tot groot, in de meest diverse sectoren. Daarbij passeerden niet alleen de dagdagelijkse problemen de revue maar ook het hele scala aan strategische uitdagingen die met ondernemerschap gepaard gaan. Een unieke inkijk én leerschool in ‘every day’ business dus, inclusief de frustraties, mislukkingen en overwinningen ervan.

Ik geloof in de kracht van een strategische aanpak 
Binnen dat juridisch denken en handelen ben ik professioneel gegroeid en gevormd om praktisch en oplossingsgericht te werk te gaan vanuit die andere passie: onderhandelen en alternatieve geschiloplossing. Een kwestie van het heft zelf in handen te nemen, je belangen te definiëren en doelbewust en strategisch om te gaan met uitdagingen, conflicten, opportuniteiten en risico’s.

Ik ben je partner in crime
Om samen te analyseren, te sparren, een systematische aanpak uit te werken, beslissingen te nemen en je doelen te realiseren. Heel concreet, op jouw maat en zonder veel gedoe. Want ondernemen doe je niet alleen.

Customers Love Us


error: Content is protected !!