Salestraject


Salestraject

Samen met BrandStory je sales optimaliseren en je bedrijf laten groeien

Als ondernemer wil je de beste salesmensen in je organisatie. Dag in, dag uit prospecteren, potentiële klanten bezoeken én opvolgen, vraagt echter steeds opnieuw enthousiasme en energie.  Ervaren verkopers weten bovendien dat de verkooptechnieken van vroeger, vandaag geen garantie op succes zijn.

Wil je salesdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van jezelf en/of je medewerkers stimuleren? Wijzen de neuzen van je team niet (meer) in dezelfde richting of leidt je aanpak tot te veel frustraties en te weinig resultaat? Laat het ons weten. Na een eerste verkennend gesprek detecteren wij je noden en uitdagingen, maken we een actieplan op maat en gaan we samen aan de slag. Want bij ons gaat het over jou!

Inhoud

Hoe het salestraject wordt ingevuld, hangt natuurlijk af van je concrete situatie en is dus altijd maatwerk. Naast heldere inzichten, krijg je doorheen het traject concrete tips die je direct kan gebruiken in de praktijk. Daarvoor hoef je dus niet te wachten tot na afloop van het traject. Tussen de sessies door train je constant je verkoopskills.

Mogelijke vragen en opleidingen die aan bod kunnen komen (zie ook de inhoud van onze ‘korte trainingen’):

 1. Salesaudit
  Waar staat je salesafdeling nu? En waar wil ze naartoe?
 2. Personal branding
  Hoe bel je? Hoe mail je? Hoe gedraag je je in een verkoopgesprek? Wat je doet, moet passen bij de missie, visie en waarden van je bedrijf.
 3. Sales strategie
  Hoe maak je een doeltreffend salesplan? En handige tips om valkuilen te vermijden.
 4. Storytelling – USP
  Wat is je verhaal als bedrijf? Hoe vertaal je dat op de juiste manier naar een verkoopgesprek? De Unique Selling Proposition: wat maakt je bedrijf uniek? Of beter: waarin ben je beter dan de rest? En waarom?
 5. Sales
  Wat zijn de stappen van een salesgesprek? Hoe verkoop je met impact? Hoe volg je offertes op? Hoe maak je van je klant een echte ambassadeur van je bedrijf?
 6. Cold calling, met resultaat
  Lastig? Maar de moeite waard als je de techniek beheerst.

Word in 6 coachings een betere verkoper

Volg een individuele salesopleiding van 3 maanden bij Brandstory:

 • Standaardtraject 3 maanden
 • 6 sessies (2 x 2u per maand)
 • één op één, inhoud ifv noden
 • in de kantoren van BrandStory, online of in company
 • prijs: 3.600 € (excl. BTW) – 30% indien KMO-portefeuille

 

En daarna?

Je gaat verder aan de slag met je persoonlijke actieplan en een opgefriste set aan skills. Maar je moet er ook voor zorgen dat jij en/of je team gemotiveerd blijft om de nieuw verworven inzichten consistent toe te passen en flexibel te blijven inspelen op wisselende uitdagingen.  Waarom niet nog even langer met ons afstemmen? Er is tijd voor een antwoord op al je vragen, voor het uitdiepen van actieplannen, voor het verder bouwen op de aangelegde basis, … noem maar op.

Neem een kijkje op https://brand-story.be/opvolg-traject/

Wil je een salestraining volgen in team of één op één?

error: Content is protected !!