Salescoaching

Een nieuwe manier van zakendoen en verkopen.


Wil jij dit ook? Schrijf je hier in

Meer, beter en sneller verkopen!


Ben je te weinig bezig met prospectie?
Haal je niet het gewenste cijfer?
Mis je bepaalde sales skills?

Hou jij je binnen jouw organisatie krampachtig vast aan structuren en denkbeelden waarvan je eigenlijk weet dat ze niet meer van deze tijd zijn?
We worden vandaag meer dan ooit met een veranderende realiteit geconfronteerd  waardoor we verplicht zijn om ons aan te passen om goede resultaten te kunnen bereiken.

Elke dag hoor ik bedrijven hun beklag en frustraties uiten, elke dag zie ik hoeveel bedrijven het niet halen en ten onder gaan. In veel gevallen door te doen wat ze jaren geleden aan het doen waren en door niet mee te evolueren met de nieuwe manier van zakendoen en verkopen.

Ervaar jij ook als ondernemer hoe leuk dat het zou zijn als je in 1 zin je product kan aan de man brengen. Hoe cool het zou zijn als je jezelf ‘zonder te stoefen’ in de spotlight zet. Je weet welke sales en marketingtools voor jou interessant zijn. Je bent je eigen merk. Je bent het gezicht van jouw bedrijf.

Na 1 intense salesdag ga je naar huis met een compleet verhaal en verkoop rond jouw bedrijf. Je weet wat voor je bedrijf interessant is. Welke tools jij als ondernemer inzet, zonder geldverlies. Jij communiceert als een pro over jezelf en over jouw merk. Je kent de stappen in een verkoopgesprek en je leert omgaan met bezwaren. To-the-point. Je bent een betere verkoper.

9.00 – 12.00
> Personal branding
> Verbale en non-verbale communicatie
> Beleving en naambekendheid creëren
> Mijn Pitch & USP

12.00 – 13.00 
Lunch

13.00 – 17.00 u
> Omgaan met bezwaren
> De jaja techniek
> Een geslaagd verkoopgesprek in 10 stappen
> De telefoon, mijn vriend (rollenspel)

VOOR WIE?
Voor iedere zaakvoerder, ondernemer, starter, verkoper, adviseur, project of account manager die op zoek is meer, beter en sneller verkopen. Alsook voor kleinere en middelgrote Kmo’s.

WIE GEEFT DEZE OPLEIDING?
Brand & SalesExpert, zaakvoerder van BOX32 en BRANDSTORY, Pascale De Snijder organiseert deze SalesBootcamp. Wacht niet langer en blijf niet bij de pakken zitten, want het spreekwoord zegt: “Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken”.

Wanneer?

De eerstvolgende SalesBootcamp is 26 juni 2020

 • SalesBootcamp volledige dag.
 • Wij verwelkomen je vanaf 8.30 u met koffie en thee.
 • Wij starten om 9.00 u
 • Wij voorzien een heerlijke en gezonde lunch
 • Wij sluiten samen af met vraag en antwoord.
 •  De sessie eindigt om 17.00 u.
 • Taal: Nederlands

Je kan je ook al inschrijven voor 24 september 2020.

“De Schuur” – Meetingrooms

Mijlstraat 124

2570 Duffel

Wij focussen de aandacht in de eerste plaats naar de klant – dus niet naar je product. Wij leren jou de taal van de klant te spreken.

 • Verkopen is in de eerste plaats communiceren. Een verkoopgesprek is van begin tot einde een communicatie-traject.
  Deze SalesBootcamp heeft alles te maken met effectief communiceren, de juiste stappen bewandelen in een verkoopgesprek, bezwaren behandelen en dan heb ik het niet over “het goed 
  kunnen uitleggen”.
 • Deze SalesBootcamp van Brandstory is zeer interactief en totaal gericht op meteen toepassen. Zowel Individuele begeleiding als de samenwerking met gelijkgestemden in de groep vinden wij zeer belangrijk tijdens deze opleiding.
 • Met Brandstory leer je hoe je vertrouwensrelaties met je klanten kan opbouwen. Pas als de klant vertrouwen heeft zal hij kopen. Wij leren je meer, beter en sneller verkopen zodat de klant bij jou koop en niet naar de concurrentie stapt.
Loading...
Resultaat

01

MEER RUST, BETERE RESULTATEN

BrandStory begeleidt je verkopers en managers persoonlijk. Met opleidingen op maat. De focus ligt op minder druk en meer rust. Zo krijg je automatisch betere resultaten.

Leren

02

BETER VERKOPEN KAN JE LEREN

BrandStory geeft je verkopers salestraining om beter te leren omgaan met klanten en collega’s. En om je bedrijfsresultaten te verhogen.

Verbeteren

03

ALTIJD RUIMTE VOOR VERBETERING

BrandStory werkt met eenmanszaken, grote multinationals en elk bedrijf daartussen. Eén op één of in groep. En mee de baan op als het moet.

error: Content is protected !!