Over BRANDSTORY

Beter verkopen met de kracht van het juiste verhaal


Dit is mijn Story


BrandStory laat je omzet groeien met salestrainingen op maat- individueel of in groep. Geen voorgekauwde methodes, maar concrete trainingen en tips om elke verkoper in je salesteam beter, en dus meer, te laten verkopen.

Wie de methodes van vroeger toepast in de huidige markt hinkt achterop. Ik maak je alert voor de noden van je klant.

Ik help je een reflex ontwikkelen om als adviseur te denken, in plaats van als verkoper. Want als je dienst of product de nood van je klant wegneemt, volgt de verkoop automatisch.

Bij BrandStory vind je opleiding van 1 dag, van 3 maanden of van 1 jaar. Individueel, in groep of online. De eerste sessie is altijd de belangrijkste. Met een gestructureerde vragenlijst pols ik naar je persoonlijke ervaring als verkoper:

  • wat zijn je struikelblokken?
  • wat vind je het moeilijkste aan een verkoopgesprek?
  • wat ontbreekt om meer te verkopen?

Met deze antwoorden maak ik een salestraining of groeitraject dat volledig is aangepast aan je situatie. Samen zoeken we naar oplossingen die van jou een betere verkoper maken. Indien nodig ga ik ook mee tot op de werkvloer.

De tips en inzichten die je uit de opleidingen haalt, kan je altijd direct gebruiken. Voor elke sessie bespreken we je ervaring:

  • wat ging goed?
  • wat ging fout?
  • hoe pas je de tips beter toe op je werkvloer?
Resultaat

01

MEER RUST, BETERE RESULTATEN

BrandStory begeleidt je verkopers en managers persoonlijk. Met opleidingen op maat. De focus ligt op minder druk en meer rust. Zo krijg je automatisch betere resultaten.

Leren

02

BETER VERKOPEN KAN JE LEREN

BrandStory geeft je verkopers salestraining om beter te leren omgaan met klanten en collega’s. En om je bedrijfsresultaten te verhogen.

Verbeteren

03

ALTIJD RUIMTE VOOR VERBETERING

BrandStory werkt met eenmanszaken, grote multinationals en elk bedrijf daartussen. Eén op één of in groep. En mee de baan op als het moet.

Goesting in sales

Wie ben ik


PASCALE DE SNIJDER

PASCALE DE SNIJDER

ZAAKVOERDER

Ik verhoog je omzet
Mensen luisteren graag naar verhalen. Ik help je om je verhaal goed te vertellen. Dat vergroot je invloed en geloofwaardigheid als merk – of als persoon. Op termijn verkoop je daardoor beter en sneller. En dus: meer.

Ik zorg dat klanten je merk zien
Sinds 2008 ben ik merkexpert bij Box32. Een strategisch communicatiebureau dat grafisch ontwerp gebruikt om merken helderder te laten communiceren. Combineer je duidelijke boodschap met de juiste vorm en je krijgt vuurwerk.

Ik wil een positieve impact hebben
Noem het een hobby. Maar wel eentje die impact heeft op de maatschappij. Ik schreef ondertussen al drie kinderboeken. Boeken die ouders helpen om over moeilijke thema’s te praten met hun kinderen.

Ik hou mijn geest scherp
Met mijn zijproject P/ART schilder ik abstracte werken. Door letterlijk buiten de lijnen te kleuren, hou ik mijn geest scherp. Mijn collectie vind je in verschillende design- en horecazaken en bij mij thuis.

Customers Love Us


error: Content is protected !!